Günay Kıran Anaokulu
TERSANE MAH. SAADETTİN KAYNAK BUL. GÜNAY KIRAN ANAOKULU BLOK NO 65C DEREPAZARI / RİZE

VİZYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, özünü kaybetmeden tüm yeniliklere açık; çocukları oyunla eğiterek, iyi bir problem çözücü, özgürlükçü, yaratıcı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Doğru başlangıç ve farklı yaklaşımlarla gücünü çocuklardan alarak bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği, kendini gerçekleştirme ortamlarının oluşturulduğu, çağdaş düşünceyi yaşatan bir yaşam alanını eğitim sürecine dahil etmektir.

BAŞARILAR

PROJELERİMİZ *Çevre Eğitimi Ekolojik Okur Yazarlık (Her Atık Çöp Değildir) *Problem Çözebilirim (Çocuklar Problem Çözüyor) *Benim Oyuncağım Senin Oyuncağın, Benim Kitabım Senin Kitabın *Kardeş Okul Projesi *Dengeli Beslen Sağlıklı Ol *Pazar Projesi *Bugün Ben Nöbetçiyim * Veli-Öğrenci Kütüphanesi *Gelin Birlikte Öğrenelim *Bana Bir Masal Anlat *Yaşayan Değerler Eğitimi(Değerlerle Büyüyorum) *Bahçede Neler Oluyor *Bilim Şenliği (Deniyorum-Keşfediyorum-Eğleniyorum)
Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

DoğalGaz

Rize iline 8km dir. Derepazarı İlçe Merkezinde bulunmaktadır.

Derepazarı İlçe Merkezinde

Proje Çalışmaları