GÜNAY KIRAN ANAOKULU

Hayırsever işadamı Turgut KIRAN tarafından yaptırılan okulun inşaatına Mayıs 2011 tarihinde başlandı. Aralık 2011'de eğitim – öğretime hazır hale getirildi.12/11/2012 tarihinde Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN 'ın katıldığı toplu açılış töreninde hizmete açılan Günay Kıran Anaokulu 21/02/2013 tarihinde 2.kanaat döneminde fiilen eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz Turgut KIRAN'ın eşi Günay KIRAN'IN adını almıştır.

BİNANIN ÖZELLİKLERİ

Bina projesinde zemin katında; mutfak-yemekhane, kiler, memur odası, kapalı oyun parkı, açık hava oyun parkı 1.katında; 3 derslik, müdür odası, müdür yardımcısı odası 2.katında; 4 derslik, öğretmenler odası bölümleri mevcuttur. Kazan dairesi okulun yan tarafından girişli ve bağımsızdır. Okulumuzda telefon santrali, genel yangın ihbar, güvenlik sistemi, asansör bulunmaktadır.

30-10-2019